Samsø er en ø for alle i alle aldre. Unge som gamle. På kortet til højre har vi afmærket få ud af mange ting, vi mener, der er et besøg værd. I vil desuden kunne finde mange flere seværdigheder og aktiviteter på www.visitsamsoe.dk.

Fælles for alt på øen er, at det ligger i naturskønne omgivelser - ligesom vores sommerhus. Vi har bevaret husets karismatiske facade med bindingsværket og stråtaget, imens huset indre er blevet totalrenoveret i 2011.
  Huset består af to etager, hvor stueetagen rummer en stor stue, nyt køkken og badeværelse. Ovenpå finder man tre rummelige, lyse værelser med sovepladser til seks personer. To på hvert værelse.

Andre faciliteter: Aircondition, to cykler, alt køkkenudstyr, stor gril, indbygget gril i uderummet, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og et fjernsyn (det fjernes dog uden for sæsonen).

Du kan komme til øen med færge fra henholdsvis Kalundborg og Hou. Hvis du skal have bil med over på øen, så kan det anbefales at booke i god tid, da der ellers ingen garanti er for plads til bilen ombord på færgen. Specielt ikke i højsæsonen.
   Har du ikke bil med, så kan du nemt komme fra Kolby Kaas eller Sælvig havn til sommerhuset med bus. Busserne kører fra havnene og til Brundby, hvor sommerhuset ligger. Derudover kan man også leje cykler i havnene, hvis det ønskes. Der er 7 kilometer fra Sælvig Havn til sommerhuset og 6 kilometer fra Kolby Kaas.

Alle informationer om transport og oversigter over øens mange seværdigheder og aktiviter kan du som sagt finde på visitsamsoe.dk

Kom og oplev det hele :)